Sivut

tiistai 27. marraskuuta 2012

Enkelilapsi

Ompelin tämän mekon jo pari viikkoa sitten. Meidän ihanan silitysraudan takia kaulus ei ole enää niin puhtaan valkoinen. :I
 
I sewed this dress a couple of weeks ago. Couse of our lovely iron the collar of the dress isn't anymore pure white. :I


 
Ja sitten postauksen pääasiaan eli uuteen nukkeen eli Dal Milchiin, jonka nimeksi tuli Elli.
 
And then to the main point of this post which is my new doll Dal Milch whose name is Elli.Ellin peruukki vaikuttaa tosi hyvälaatuiselta ja se on ihanan pehmeä. Toivottavasti säilyy hyvänä. Harmiksi Ellin kaulakoru meni rikki, mutta mulle ei oo vaikeeta korjata sitä.
 
Elli's wig seems good quality and so soft. I hope it will stay in good condition. To my regret Elli's necklace broke but for me it's not a problem to fix it.

 
Tuo mekko on oikeastaan tosi nätti, vaikka luulin etten tykkää siitä. Kengät ei kuitenkaan ole mitkään käytännöllisimmät.
 
This dress is actually really pretty even though I thought that I don't like it. Shoes aren't the most practical.

Rakastan tätä meikkiä. Se on niin täydellien, varsinkin huulet.
 
I love this make up. It is so perfect, especially lips.

Ellille olis tarkoitus vaihtaa tällaiset violetit chipsit sitten kun minulla on aikaa eli ehkä viikonloppuna.
 
These eyechips are ment for Elli. I'm going to change them when I'll get time. Maybe next weekend.


Elli ja Meidi. Meidi näyttää niin pieneltä.
 
Elli and Meidi. Meidi looks so little.

Tein viime viikolla myös tällaisen mekon. Huomasin, että Siristä ei ole ollut täällä kuvia pitkään aikaan, joten lupaan kuvata Siriä seuraavaan postaukseen.
 
I made also this dress last week. I noticed that I haven't took any photos of Siri for a long time so I promise to take some phots of Siri for the next post.

 

8 kommenttia:

 1. Onnea! Milch on ihana nukke, asu on yks kauneimmista. <3 Upea myös tuo uusin mekkosi, brodyyrireuna näyttää tosi hyvältä. :)

  VastaaPoista
 2. no huh huh , tässä taas huomaa ettei stock kuvat tee tällekkään nukelle oikeutta ! itsekkin olen aina ajatellut ettei mekko ole kovin kiva yms. katsoessani milchin stock kuvat läpi , mutta todellisuudessa tuo tyttö on kyllä oikea enkeli lapsi , onnea ! ♥
  siis tosi nätti tyttö ! ♥ ihanat hiukset !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon huomannu saman. Itse tykkään katsella nukkejen kuvia flickrissä ja samalla saattaa törmätä nukkeen, jonka ei olis ajatellut olevan nätti stock kuvien perusteella. :)

   Poista
 3. Wau, mitä mekkoja taas♥ Elli on kyllä suloinen. Itsellänikin oli dal Milch vaihtoehtona kun hankin dalin. Ihana neiti kyllä. Onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. <3 Milch on kyllä nätti. Voin suositella sitä. Me taidetaan molemmat tykätä vähän vanhemmista nukkemalleista. :)

   Poista
 4. Ihana uusi nukke. <3
  Kauniita mekkoja. :3
  Taisit jo teahousella mainita tästä nukkelapsesta. :)
  Sieltähän minä sinun blogiisi löysinkin... ;)

  www.weheartpullips.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Juu, kerroin siellä tästä nukesta. Teahousessa käyminen on lisänny Tea partyn katselukertoja ja lukijoita huomattavasti.:D

   Poista