Sivut

lauantai 1. joulukuuta 2012

Pipoja

Tähän postaukseen ei tulekkaan kuvia Sirielestä, vaikka viime postauksessa lupasin, että seuraavassa postauksessa on Siristä kuvia. Olen ajatellut muuttaa Sirin tyyliä enemmän synkemmäksi, koska se sopii sen olemukseen paremmin ja toivon, että se myös lisäisi innostusta kuvata sitä, sillä Adsiltia on kuitenkin mun unelmanukke. Mutta niin, vaihdoin eilen Ellille chipsit ja mielestäni violetit chipsit sopii sille tosi hyvin. Nuo chipsit olisi ehkä voineet olla vähän vaaleammat.

In this post there's no photos of Siriele even though I promised in the last post that I'll take some photos of her for the next post. I've been thinking to change Siri's style more darker because it matches for her better and I hope it makes me more eager to take photos of her because Adsiltia is my dreamdoll. But well I changed Elli's chips yesterday. I think purple chips look really good.Innostuin virkkaamaan nukeilleni kukka-, mansikka- ja karhunvatukkapipot. Näitä voisin tehdä myös myyntiin. Olen miettinyt, että olisiko kannattavampaa siirtää pullip suomen kauppani sittenkin tänne.
 
I have crochet flower, strawberry and blackberry hats for my dolls.

Kaikissa pipoissa on päällä samanlaiset lehdet.
 
All the hats have similar leaves on the top.Tällaisen mekon tein jonkin aikaa sitten.
 
I made this dress some time ago.

Olen myös askarrellut vähän käsikoruja. Näitä on tosi kivaa tehdä. :)
Blogin lukijamäärä on muuten kasvanut paljon tosi nopeasti, joten saan näimmä alkaa tosissani suunnittelemaan give awayn asukokonaisuutta. :D
 
I have also made a little bit bracelets. It's really fun to make these. :)

10 kommenttia:

 1. Vähäkö siistejä! ^3^"

  mypullipsweetdreams.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Oiii, miten ihania♥ Huippua jos teet given! Jos siirrät kaupan tänne blogiinkin niin ainakin kaikki lukijat pääsis helpommin kattomaan sitä.

  VastaaPoista
 3. Uiii, ihania <3 Tosi suloisia :3 En nyt tiiä oisinko ostamassa, mutta paljon pyytäsit pipoista?

  VastaaPoista
 4. Ihania vaatteita. :3

  www.weheartpullips.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Voi miten ihania pipoja! ehkä onnistuneimpia tähän mennessä :) varsinkin ensimmäinen- ja viimeinen pipo herättivät ostohaluja ;--) Aiotkos tehdä noita myös pullip koossa? Lisää näiden tyyppisiä tekelyksiä! Siitä kaupan siirtämisestä... mikset pitäisi sitä kummallakin sivustolla...? eihän sen tarvitse olla vain toisella :) moni muukin bloggaaja pitää kauppaa sekä pullipsuomessa, että kotisivuillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Nuo pipot joustaa sen verran, että ne menee sekä pullipeille että daleille, joten ei tarvitse tehdä erikokoisia. :) Olen tekemässä tähän marjateemaan sopivia paitojakin, jotka siis tulee myyntiin. Niin, en tullutkaan ajatelleeks, että kummallakin sivulla vois pitää kauppaa. :D

   Poista