Sivut

sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Vaatteita taas

Tämän postauksen kuvat on huonolaatuisia, koska olen ottanut ne illalla. Btw Mintun silmät on tosi pelottavan näköset viimeisissä kuvissa. Neulottujen mekkojen langan päät on vielä päättelemättä, mutta halusin silti kuvata nuo mekot nyt.
 
Now on I'm also writing in English. :) Photos of this post are bad quality, because I took them in the night. Btw Minttu's eyes look really creepy in the last pictures. I haven't wawed on dresses' thread ends but I still wanted to take pictures of these dresses now.

Mekon kaulus ei ole täydellisen symmetrinen, mutta olen kuitenkin kehittynyt kaulusten ompelussa eikä niiden ompeleminen tunnu enää niin vaikealta. Vyönsolkena on tiimarista ostettu helmikuvio.
 
Collar of the dress isn't perfectly symmetric but I've unfolded at sewing collars. Sewing them doesn't feel anymore so hard.

Tänään ompelin hameen, joka on mielestäni tähän asti parhaiten onnistunut hame. Johtuu varmaan siitä, että ompelin hameen yläosan eri tavalla kuin ennen. :D
 
Today I sewed a skirt which is in my opinion the best skirt I have ever made. I think it's due to that I sewed upper part of the skirt in a different way.6 kommenttia:

 1. taas aivan ihania asuja. ite olen myös tosi näppärä käsistäni, mutta kotona ei ole mahdollisuutta ommella mitään. olet todella lahjakas :)

  goodnightmysweetie.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Voi mitä ihanuuksia! Yllätät kyllä joka kerta, aina vaan hienompia ja hienompia ompeluksia/neuleita. Kyllä käy kateeksi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Oon yrittäny tehdä vaatteista entistä huolitellumpia, joten hyvä että sen huomaa. :D

   Poista
 3. Kaikki ihan törkeen ihania♥ Oot tosi taitava.

  VastaaPoista