Sivut



sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Cool catin tilaus

Perjantaina saapui cool catin paketti ja sieltä löytyi tällaista. :)
Nuo sukat ja säärystimet sain tilaajalahjaksi.

Näiden kenkien olisi pitänyt olla valkoiset, mutta ilmeisesti se väri oli loppu, joten sain mustat. Se ei haittaa ollenkaan, sillä ajattelin tilauksen tehtyäni, että olisi pitänyt sittenkin ottaa nämä kengät mustana. :D
Nää on niin söpöt kengät.♥

Ja nämä ihanat punahilkka kengät. :)
 
Olin aluksi sitä mieltä, että tää peruukki ei sovi Sirille ollenkaan, mutta nyt kun oon tottunut siihen, niin se sopii oikeastaan tosi hyvin.


 
Ompelin Ellille röyhelöhameen. Tästä tuli tosi söpö.♥

Elli lainasi Meidin käsiä, jotka on astetta liian tummat Ellille. Olispa kiva jos silläkin olis obitsu.

Näpertelin mekkoon rusettikoristeen. :)

Ja lopuksi tilaustyönä tehty mekko. Tähän kuuluu vyökin, mutta mekosta vyön kanssa ei oo hyvää kuvaa ja olen jo lähettänyt mekon.

 

 



8 kommenttia:

  1. Tuo peruukki sopii Sirille todella hyvin! Nuo kengät ovat ihania, tekisi mieli tilata itse paljon kenkiä Coolcatilta :) Ellin hame ja asu myös kokonaisuudessaan ovat todella ihania, kadehdin sinua hyvien ompelutaitojesi takia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. Mun nukeilla ei oo paljoo kenkiä, joten lisää olis kiva saada, mut kyllä nuo kolmet riittää nyt ihan hyvin. :D Kiitos.♥

      Poista
  2. Tykkään katsella shoppailu blogauksia, niissä on jotakin hyvin mielenkiintoista.

    Tuo musta peruukki sopii kyllä upeesti tyttösi meikkiin. Näyttää hyvin kauniilta kun liilat värit tulee esiin niin näyttävästi. Ite tykkään yhdistää usein omassakin pukeutumisessa mustaa liilalla :).

    Oon ihaillut sun käsitöitä aiemminkin mutta en oo vaan ehtinyt sillon kommentoimaan. Jatka samaan malliin ompeluksien kanssa :).

    Coolcatin kengät on kyllä kauniita. Pitäisi itsekin sieltä tilata lisää kenkiä, vaan kahdet mangneettipohjaiset upeet saappaat on ja tahtoisi lisää paksupohjaisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin violetti ja musta sopii yhteen tosi hyvin, mut toisaalta musta peruukki tekee Siristä ehkä vähän kalpeamman näkösen. Kiva kuulla että tykkäät mun käsitöistä. :) Mä en oo oikeen tajunnu magneettipohjasten kenkien ideaa. Pysyykö nukke niillä paremmin pystyssä, jos alusta on metallinen?:o

      Poista
  3. Ihania noi Coolcatilta tilaamasi kengät. Itsellänikin jo jonkun aikaa ollut suunnitelmissa tilailla Coolcatilta kaikennäköstä ihanaa. Uusi peruukki sopii Sirille tosi hyvin. Ulkonäkö ihan erilainen uuden peruukin myötä. Musta peruukki sopii tosi hyvin Sirin violettien silmien kanssa. Woou, miten ihania vaatteita taas kerran. Rakastuin varsinkin tuohon Ellin hameeseen♥ Aivan liian ylisöpö malli ja kangas myös. Tosi Ellin tyyppinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin sopii. :) Kiitos. Tuo kangas on kyllä aivan ihanaa. Ompelen nyt samasta kankaasta dalkokoista mekkoa.

      Poista
  4. Oi ihanata tilaukset c: Ellin asukokonaissus on niin miten sen sanois suloinen~
    Siri näyttää todella kauniilta uuden peruukkinsa kanssa! I like it~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Tuo peruukki tosiaanki sopii Sirille hyvin.

      Poista