Sivut

sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Keskeneräistä ja valmista

Mun nukkeinnostus on vähentynyt teahousen muuttumisen ja pullip suomen toimimattomuuden takia, mutta eiköhän se tästä nouse nyt kun pullip suomi taas toimii. :) Tein cool catin tilauksen pari viikkoa sitten ja edelleen odottelen laskua. Nopeasta palvelusta ei voi ainakaan kehua. D:
Luvassa olis taas kerran uusia nukkekäsitöitä. Pitäis varmaan askarrella pahvilaatikosta kuvausstudio, niin sisäkuvien taustat olis parempia.
 
Virkattu takki, johon tein sydäntaskut. Nuo taskut ei ole toimivat, koska ne näytti paremmalta kun ne ompeli kiinni.


Ruudullinen mekko, josta tuli vähän liian lyhyt ja hihojen ylemmistä osista tuli myös vähän liian lyhyet.
 


Tein kauluksen brodyyrinauhasta.


Helmaan näpertelin vielä rusettikoristeen. Tykkään ihan älyttömästi I HAVE WINGSin uskomattoman hienoista ja taidokkaasti tehdyistä blythevaatteista, joissa useimmiten on helmiä ja ketjuja koristeena ja niistä vaatteista sain idean tähän koristeeseen, kuten myös moneen muuhunkiin nukenvaatteeseen. :) Mulla on muuten ihan hirveä blythekuume, joten voipi olla että seuraava nukke ei olekaan pullip, vaikka niin suunnittelin.
 
Ompelin hihan reunasauman vähän eri tavalla kiinni kuin yleensä. En kyllä tiedä näyttääkö tuo niin siistiltä.
 
Tämä paita on ollut aika kauan keskeneräisten töiden laatikossa, mutta sain sen viimein valmiiksi. Yläosassa on helmiä ja hihat on pitsineuletta, mutta ne ei näy tässä kuvassa kovin hyvin.
 
 

Ostin kirpparilta paljon lankoja ja niistä aloin neulomaan mekkoa ja paitaa. Mun ei kannattasi kuvata koskaan keskeneräisiä töitä, koska niille useimmiten käy niin, että ne jää kesken, mutta ainakin tuo sininen paita alkaa jo olemaan valmis. :D
 
Tähän paitaan voisin virkata ohuesta langasta pitsikauluksen.
 

 

6 kommenttia:

 1. Tee uusi tilaus Coolcatille. Oon tehny tässä kuussa jo kaksi tilausta, molemmista tuli lasku kahen vuorokauden sisään, eli ei siellä ainakaan ruuhkaa pitäisi olla. Mitä lie ovat sekoilleet sitten. o_O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, no pitääpä sitten tehdä uus tilaus. :)

   Poista
 2. Ihania vaatteita!~


  ~Blogger nimeni oli ennen Pullip-Lover~

  VastaaPoista
 3. Oot ihan sairaan hyvä ompelija *Q* Ite en varmaan piiitkään aikaan tuu yltämään tolle tasolle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta voit yltää jos vaan jaksat harjoitella ompelemista. :)

   Poista