Sivut

perjantai 1. kesäkuuta 2012

Kukkaiskeiju

Nämä kuvat ois pitäny postata jo aikoja sitten, mutta en vaan oo jaksanut. Kuvista olisi tullut ehkä keijumaisempia, jos Mintulla olisi ollut keijun siivet, mutta kun sellaisia ei ollut. Viime postaukset on ollut aika nukkepainotteisia (toivottavasti se ei häiritse teitä lukijoita), mutta käsityöaihesia postauksia on tulossa varsinkin kun nyt kesälomalla on enemmän aikaa.

4 kommenttia:

 1. Mä niin rakastan Minttua! Se on vaan niin kaunis. Puku sopii Mintulle niin hyvin. Ensimmäinen kuva on todella onnistunut kun aurinko paistaa hieman Mintun ihaniin kasvoihin. Toinenkin kuva on ihana ja Mintun päässä oleva kukka näkyy kivasti :)Ja vielä on pakko sanoa että rakastan paljon jalka ja käsi kuvia!! Joten kolmas kuvakin on toooodella ihana!! Anteeksi kauhea ihanaihanaihana kommentti muttakun nämä kuvat ovat vaan niin ihania ja onnistuneita että ei voi muuta sanoa :)

  VastaaPoista
 2. Hih, kiitos. :) Huomaan, että tosiaankin tykkäät Mintusta. Musta tuntuu että olen kehittynyt kuvaamisessa aika paljon, jos vertaa vaikkapa viime vuonna ottamiani kuvia ja onhan mulla nyt parempi kamerakin.

  VastaaPoista
 3. Millä kameralla muuten edes kuvaat? Niin olet kun katsoo noita hieman vanhempia kuvia mitä olet ottanut. Juu ja kyllä tykkään!! Tosi paljon. Se on vaan niin nätti. Ja Meidi on söppänä kans♥

  VastaaPoista
 4. Kuvaan Canonin Eos 1100D:llä. Se on hyvä kamera, vaikka sillä ei saa kovin tarkkoja lähikuvia.

  VastaaPoista