Sivut

keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Kukkamekko Meidille

Ompelin Meidille mekon, josta jo mainitsinkin viime postauksessa. Teen nyt tähän mekkoon sopivaa kauluspaitaa ja otan sitten kuvan mekosta ja paidasta Meidin pällä kun saan paidan valmiiksi.

Näitä pieniä rusetteja on hauskaa ommella.

Lähikuvaa helman kukkanauhasta.

Ostin kirpparilta pitsinuahoja. Varsinkin nuo kukkapitsit on tosi ihania. En tiedä vielä mihin käytän niitä.

Olen ajatellut myyväni tällaisia mekkoja. Nämä sopivat Daleille ja Byuleille. Yhden mekon hinta vois olla 14€.

Mekkoja on kolmea eri väriä.

7 kommenttia:

 1. Tosi ihanaia mekkosia oot tehnyt. Pidin eniten ehkä tuosta keskimmäisestä mikä on viimeisessä kuvassa. Somia pitsejä oot löytänyt. Oi mä rakastan tuota kukkamekkoa minkä oot tehnyt Meidille, kun siinä on niin paljon yksityiskohtia. Odotan lisää mekkoja! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Lisää mekkoja tulee. Oon alottanu ompeleen Mintulle mekkoa, johon tulee merimies kaulus, mutta kauluksen toteutusta pitää vielä miettiä. Ja ideoita ainakin riittää, en vaan tiedä toteutanko kaikkia.

  VastaaPoista
 3. tosi ihania nuo viimiset mekot :) en ole perehtynyt pullipeihin ynnä muihin, mutta eikö 15 euroa ole aika paljon noin pienestä mekosta?  desifa-design.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. kävin kattoon mollamanian sivuilta vaatteiden hintoja. ei tuo 15 euroa oo sittenkään paha :)
  desifa-design.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Kiitos. Juu, itse katoin ensin Etsyn hintoja ja sen mukaan määrittelin hinnan. Tuo mekkon on kuitenkin virkattu tosi oheusta langasta pienellä koukulla ja olen vielä ommellut niihin alushameen, niin mielestäni 14€ on sopiva hinta.

  VastaaPoista
 6. Hei sopiikos nuo mekot mitä aiot myydä pullipeillekkin? voisin olla jossain vaiheessa kiinnostunut ostamaan yhden jos ne on vaan oikean kokoisia :)

  VastaaPoista
 7. Ei, ne on pullipeille liian pieniä, mutta voisin tehdä samoja mekkoja pullipeillekin.

  VastaaPoista