Sivut

keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Leppäkerttu ja yöperhosia 


 
Tuntuu siltä, että en osaa kuvata stock-vartaloisia nukkeja, mutta toivottavasti Siri kuvat ei ollu tylsiä. Siriele ja Elli tarvis obitsut ja varmaan mahdollisimman pian tilaan ne kummillekin. Yhtenä yönä päätin mennä kuvaamaan Minttua, vaikka pimeässä(=hämärässä) mun kameralla ei saa erityisen hyviä kuvia. Näistä kuvista tuli kuitenkin hyviä, vaikka vasta leikattu ruoho ei kyllä oo paras mahdollinen tausta. 8) Myyntivaatteita olis tulossa lisää, mutta en nyt jaksanut kuvata niitä tätä postausta varten, joten niistä lisää myöhemmin.
 8 kommenttia:

 1. Ihania ♥♥

  Blogini:
  welovekaivo.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ihanan tunnelmallisia kuvia. :3

  fleurea.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Vaikk Sirillä on vieltä stock vartalo niin minusta kuvat onnistuivat hyvin :3

  dollcarousel.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Todella kauniita ja monipuolisia kuvia ♡ Siri näyttää upealta tuossa mustassa ihanassa mekossa mustine perukkeineen. Toinenkin mekko on todella kaunis

  VastaaPoista
 5. Ihanan monipuolisia kuvia :3!
  Yö kuvat ovat tosi ihania pitäis sitten kun saan Yeolumeni mennä joskus yöllä kuvaa :3!

  http://lapasenmonsterit.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Söpöi kuvia c: ♥ Siristä otetut kuvat oli just ihania, eikä asennoissa musta ollu mitään moittimista jne. kuin myös Mintusta oli hyviä kuvia, vaikka yöllä otitkin ! kuvat vaan ehkä vois olla vähän isompia. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kuvat on siks aika pieniä, ku laitan ne pullip suomeenkin, niin en jaksa erikseen muokata sinne sopivan kokosia kuvia.

   Poista