Sivut

torstai 11. lokakuuta 2012

Lehtisateessa

Mun piti kuvata nukkeja jo viime viikolls, mutta vasta tänään viitsin lähteä kuvaamaan Meidiä. Syksy on lempivuodenaikani, vaikka en olekaan kuvannut nyt niin paljon syksyisiä kuvia. Muutin muuten vähän blogin ulkoasua, koska en oikein tykännyt vanhasta. Uuden taustankin ajattelin piirtää.Kokeilin ommella parilla yksinkertaisella kaavalla mekkoja. Ei mitään parhaimpia ompeluksia. Violetti mekko näyttäisi ehkä paremmalta, jos hihat olisi ommellut erikseen. Näistä tuli aika yöpaitamaisia, varsinkin haalean violetista ruusumekosta.

Järkyttävä kuvan laatu. Huomasin tänään, että tässä kankaassa on vähän glitteriä, mutta se näkyy vain tietyssä valossa, ei ainakaan tässä kuvassa. Rakastan glitteriä. :)


4 kommenttia:

 1. Voi että! Meidän tytöillä olis niin käyttöä vaaleanpunaiselle neulemekolle. <3___<3 Jännä tuo ylempi mekko, hihaidea on hauska. Ehkä yöpaitafiilis lievenis jos mekkoihin laittaisi vaikkapa helmapitsit? Tai sitten ehdotan vaan koska rakastan pitsiä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oonkin ajatellu neuloa myytäväks tuon vaaleenpunasen tapasia ja pitkähihaisia mekkoja. Pitsi helmassa vois tosiaan näyttää kivalta. Kiitos ideasta. :)

   Poista
 2. Waaa, näissä kuvissa on jotenkin aivan ihana tunnelma! :3 Syksy on minunkin lempivuoden aikani. Muuten oletkos ajatellut tehdä tuota neulemekkoa eri väreillä? Olisin halukas ostamaan, mutta pinkki ei ihan ole tyttöseni juttu ;--)

  VastaaPoista
 3. Juu, todennäköisimmin teen sitä monen värisenä. Voin tehdä sulle tuollasen mekon sen värisenä kuin haluat. :)

  VastaaPoista