Sivut

lauantai 1. syyskuuta 2012

Punahuppuinen tyttö

Nukkejen kuvaaminen ei ole oikein innostanut viime aikoina, mutta eilen päätin mennä kuvaamaan omaa suosikkiani eli Minttua.Aika creepy ilme. :)
Meidin obitsun saan todennäköisimmin sitten ensi viikolla, kun Mollamanian tilauksissa on ollut ruuhkaa. Olen muuten viime aikoina innostunut nukkejen kustomoinnista, mutta yhtäkään oman nuken meikkiä en aio muokata. Olisi kiva saada joku baitti kuntoinen Pullipin pää, jonka voisin kustomoida, mutta saa nähdä jääkö se haaveeks. Toisaalta mun pitäis kyllä vielä harjotella kulmakarvojen piirtämistä. Parille vanhalle barbille olen tehnyt uudet huulet. Saa nähdä viitsinkö laittaa tänne niistä kuvia. :)
 Olen tehnyt myymistä varten muutamia mekkoja Pullipeille ja Daleille/Byuleille, jotka olisi tarkoitus myydä täällä blogissa. Omille nukeilleni en ole askarrellut nyt mitään, eikä ne tarvikaan lisää vaatteita.. paitsi ehkä muutaman vaatteen talveksi. Haluaisitteko, että blogiini tulisi nukenvaatteisiin ohjeita? Saa kertoa toiveita ja voin tehdä melkein mihin vain blogissani esiteltyyn vaatteeseen ohjeen, koska ainakin neulotut ja virkatut vaatteet on paria takkia lukuun ottamatta kaikki omasta päästä keksittyjä. Ommelluista vaatteista suurin osa on tehty valmiilla kaavoilla, mutta ei ole mikään mahdottomuus piirtää omia varsioita niistä kaavoista. :)

8 kommenttia:

 1. Ai että on ihanan syksyisiä kuvia! :)

  VastaaPoista
 2. Tämä on kyllä lemppari shoottini Mintusta pitkään aikaan! :3 Värit, valoitus ja Mintun vaatteet ovat ihania! Ja mikäli vain jaksat niin haluaisin kovasti tänne kankaasta tehtyjä mekko tutoriaaleja ja virkattuihinkin voisi olla oikein mukavaa tutustua :D tämä on kyllä hyvä blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos. :) Kankaasta tehtyyn mekkoon voisin tehdä ohjeen. Keksinkin jo minkälaisen.

   Poista
 3. Niin lumoavia kuvia ♥

  VastaaPoista
 4. Ihania kuviaah <3
  Liityin! Liitytkö minun? Kuvatarina jatkuu vasta kun saan kymmenen kommenttia.

  >> www.appletree-doll-life.blogspot.com <<

  VastaaPoista