Sivut

maanantai 6. elokuuta 2012

Neulottua, virkattua ja ommeltua

Olen tehnyt taas tosi paljon lisää vaatteita nukeilleni, vaikka ne ei oikeestaan tarvis enempää. :D Ja lisää ideoita on sunnitteilla, sillä löysin kirppikseltä pussillisen kankaita.

Neulottu takki, jonka ohje löytyi täältä. Tässä takissa olen kyllä muokannut tuota ohjetta sopivammaksi ohuemmalle langalle, mutta alempana oleva oranssi takki on tehty tåysin tämän ohjeen mukaan.

Hapsulangasta neulottu liivi dalille.

Neulottu mekko pullipille. Hihoista tuli aika kapeat.

Virkattu hupullinen viitta. Tästä oli kuva edestäpäinkin, mutta blogger tuhosi sen.

Neulottu korkeakauluksinen paita.


Mekko, vyö ja takki. Mekon kangas on jotakin marimekon kangasta.


Mekko virkatulla pitsikauluksella.
Rehellisesti sanottuna inhoan nukenvaatteiden kaulusten ompelua, mutta virkatulla tai nauhasta tehdyllä kauluksella voi ohittaa sen ärsyttävän pikkutarkan ompelun. Kaulus on virkattu tosi ohuesta virkkauslangasta koukulla 0,75mm, joten sen virkkaaminen oli tosi pikkutarkkaa työtä. Pitää totutella vielä noin pienellä koukulla virkkaamiseen. Ajattelin ommella paidan, jossa on myös tuollainen kaulus.

4 kommenttia:

 1. Todella ihania vaatteita taas! Keltainen neule on ihanan raikkaan värinen ja muutenkin rakkaus. Toinen mihin ihastuin on tuo viimeinen mekko. Upea tuo kaulus tosiaan on, pitänee itsekin joskus kokeilla virkkaamista ^^ Niin ja sitä vielä että blogi on aivan ihana ja olen aina intopinkeänä kun huomaan että olet taas päivitellyt, näitä on kyllä kiva katsella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) On todella mukavaa kuulla, että tykkäät blogistani.

   Poista
 2. Oot todella taitava tekemään nuita vaatteita! Somia :)

  VastaaPoista